Al Mare Hotel – između borove šume i Egejskog mora

destinacije

Kasandra – prvi krak (poluostrvo) jednog od najpopularnijih regiona za odmor u Grčkoj – Halkidikija je savršeno mesto za opuštanje na plaži, ali i za aktivan odmor. To je region prepun prelepih plaža, borovih šuma ali i kosmopolitskih mediteranskih sela i autentične grčke atmosfere. Na Kasandri ne postoji bolja lokacija za odabir od Polihrona jer ima sve turističke sadržaje, ali u isto vreme opuštene i netaknute plaže.

Hotel Al Mare je udaljen samo jedan i po kilometar od centra Polihrona, tako da ako za svoj sledeći odmor izaberete hotel Al Mare, imaćete kombinaciju opuštenih dana na plaži i užurbanih večeri u noćnom životu Polihrona, ili ako Halkidiki posećujete porodično sa decom imaćete savršen i opušten odmor jer u blizini hotela nema saobraćaja, a čim izađete iz sobe u hotelu Al Mare bićete u baru na plaži hotela. Idealna lokacija je svakako jedna od prvih stvari koja nas interesuje kada biramo hotel – a Al Mare hotel osim najbolje lokacije na poluostrvu Kasandra nudi još mnogo toga – srdačno osoblje, moderno opremljene sobe, polu pansion sa grčkom i internacionalnom kuhinjom kao i jedan od najlepših beach barova na istočnoj obali Kasandre.

Al-Mare je atraktivna turistička destinacija, uz samu obalu mora, okružen mirom i tišinom borove šume. Solun i solunski aerodrom udaljeni su 85 km, dok je mali živopisni grad Polihrono udaljen oko 1,5 km. Al-Mare nudi odlične mogućnosti za odmor, daleko od gradske gužve, mogućnosti za razgledanje obližnjih arheoloških nalazišta, banja i netaknute prirode. Međutim, ako ste više zainteresovani za aktivan odmor, u blizini hotela je i zona noćnih klubova i taverni (tradicionalni grčki restorani).

Al-Mare spada u grupu malih porodičnih hotela, sa ukupno 33 sobe. Svaka soba je elegantno i funkcionalno opremljena, što boravak čini prijatnim i udobnim. Svaka soba je opremljena klima uređajem, wc-om, tušem, satelitskom televizijom, frižiderom, kao i zasebnim balkonom za svaku sobu. Sobe imaju i bežični internet, a gosti mogu koristiti i uslugu polaganja dragocenosti. Smeštaj može biti na bazi BB (noćenje sa doručkom) i HB (polupansion/doručak i večera), u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, uz mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.

Al-Mare Beach Bar je savršeno mesto za kombinovanje opuštanja i zabave. U okviru bara nalazi se bazen sa slatkom vodom. Bar se nalazi na hotelskoj privatnoj plaži, potpuno opremljen suncobranima i ležaljkama. Bar je jedan od najlepših barova u regionu koji nudi sve vrste kvalitetne kafe, alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i lagane zalogaje. Al-Mare a-la-carte restoran izaći će u susret ukusu svakog gosta koji nudi meni tradicionalnih grčkih jela, ali i meni evropskih jela. Recepcija radi svakog dana od 7:00 do 22:00. Hotel nudi organizaciju dnevnih izleta, transfer do i sa aerodroma u Solunu, usluge fotokopiranja, usluge faksa itd. Al-Mare tim je u stanju da organizuje bilo koju vrstu proslava/događaja (dečiji rođendani, privatni prijemi, zabave). Bar Al-Mare i veličanstvena peščana plaža su idealno mesto za vaše venčanje ili privatnu večeru uz sveće, uz najlepši zalazak sunca ikada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *